Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Tuesday, November 1, 2011

Today's outfit


I thought I'd be a proper blogger and blog about what I'm wearing today ;) Actually I thought I ought to brush my hair and put on makeup but then I didn't and now I'm showing you anyway. Very happy about this little coat; it's vintage, cost about $15 and fits really well. I threw it in the washing machine when I came home, even though you're not supposed to, and it came out looking like new.
Tänkte vara en äkta bloggare i dag och lägga ut dagens outfit ;) Eller egentligen tänkte jag att jag borde borsta håret och sminka mig, men sedan tänkte jag äh, jag visar er ändå. Väldigt glad för denna lilla kappa, vintage, 100 kr och passar jättebra. Chansade på att tvätta den i maskin när jag kom hem fast man egentligen inte skulle men den blev som ny. 


photos by Madde Andersson

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig