Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Wednesday, November 16, 2011

Gammlia julmarknad 2011 i Umeå, Västerbottens museum / Gammlia Christmas fair 201110% off one item at the market, for blog readers. Left-click and print the coupon.
10% för bloggläsare på marknaden. Vänsterklicka och skriv ut kupongen!


I'm working on a lot of things right now but one of them is preparing for Gammlia Christmas fair in Umeå. This will be the 3rd year I participate and I'm bringing some new additions to afiori, like Christmas cards (folded and single), photo necklaces (I also create custom ones, check my shop http://afiori.etsy.com) and stickers. Of course, I'm also going to create lots and lots of notebooks and bring my photographs and collages, both framed and unframed. See you in Umeå! I'll be inside the museum. If there's anything here that you'd like to order, please e-mail me at info@afiori.com.


Jag jobbar med väldigt mycket just nu men en sak är att jag håller på att förbereda inför Gammlia julmarknad i Umeå, 3-4 december, kl 11-16 båda dagarna. Jag kommer att stå inne i muséet, en trappa upp till höger. Det här blir tredje året jag är med och jag har lite nya saker med mig från afiori, till exempel julkort (både enkla och dubbla), fotohalsband (jag tillverkar också personliga på beställning, se min svenska butik) och klistermärken. Jag kommer naturligtvis också snart att sätta igång att tillverka massor av fina anteckningsböcker och album och ta med mina fotografier och collage, både inramade och oinramade. Hoppas vi ses i Umeå! Ser du någonting här som du vill inhandla, eller vill du beställa ett specialhalsband, maila mig på info@afiori.com.

Cards

Folded cards with gold, red or white envelopes / Dubbla kort med kuvert i guld, rött eller vitt

Stickers / Klistermärken
Gammlia julmarknad, gammlia Umeå, Västerbottens museum, Gammlia julmarknad 2011, julmarknader, Västerbotten, Umeå, afiori, handgjorda presenter, fina julklappar
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig