Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Wednesday, November 23, 2011

A few photos from the wedding / Några bilder från bröllopet


These are some of the photos I took this past weekend when I shot a wedding here in Härnösand (the party and portraits) and at Säbrå church. I have yet to sort through the photos because I took a lot of them.
Här är några bilder jag tog i helgen när jag jobbade som bröllopsfotograf här i Härnösand (festen och porträtten) och i Säbrå kyrka. Jag har inte gått igenom alla bilder än för de är många


This was the third time I was hired to photograph Amanda, the bride. I shot her graduation a few years ago, her and her husband's baby this past summer and now the wedding! 
Det är tredje gången jag anlitas att fotografera Amanda, bruden. Jag fotade hennes student för några år sedan, hon och hennes mans bebis i somras och nu bröllopet!Guests... / Gäster...


The bride with her mom / Bruden och hennes mamma


There were two Cupids! / Där fanns två stycken Amor!


I got to sit and eat my lovely mini wedding cake with one of them! / Jag fick sitta och äta min minitårta med en av dem!

photo by bestman Fredrik
Mmmm.... Mini cake... The next day I got a message from the beautiful bride, asking me if I wanted more mini cake! She gave me three! I shared them with a dear friend and they were sooo yummy. There's raspberry cream, cream and cake inside and marzipan on top and just the right amount of sweetness.
Mmmm.... Minibröllopstårta... Dagen efter fick jag ett meddelande från bruden; hon frågade om jag ville ha mer minitårta! Jag sa: skämtar du?? Jag delade dem med en god vän och de var sååå delikata. Det var hallonkräm, grädde och kakbotten inuti, marsipan utanpå och jag tycker de var precis lagom söta.

Two photos from June and one from the wedding... / Två bilder från i juni och en från bröllopet...Bröllopsfotograf Härnösand, Sundsvall, Stockholm, Bröllop, fotograf Maria-Thérèse Andersson www.afiori.com
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig