Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Thursday, September 29, 2011

Strange days / Underliga dagar


Today we had +18ºC / 64ºF - in Sweden, at the end of September... Probably more, since I checked the temperature early in the shade. I had put my warm coat on but checked the temperature when I saw people wearing t-shirts outdoors, so I opted for a thin jacket instead which was a bit too warm as well. Strange but lovely - as you may know, I'm not a fan of autumn or winter, so I'm hoping this little heat wave will continue for quite some time, preferably until May.
I dag var det +18º här i Härnösand, i slutet av september... Antagligen mer, för jag kollade termometern i skuggan på förmiddagen. Jag hade tagit på mig en varm kappa men kollade temperaturen innan jag gick ut då jag såg folk utomhus som bara hade t-shirt på sig. Tog i stället på mig en tunn jacka men den var nästan också för varm. Konstigt men trevligt - som ni nog vet gillar jag varken höst eller vinter, så jag hoppas denna lilla värmebölja håller i sig, gärna fram till maj.


Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig