Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Saturday, September 10, 2011

Pictures from the craft fair today... / Bilder från korsmässomarknaden i Härnösand i dag


I had so much fun today at the craft fair and, for once, the weather was great! Here's a slideshow for ya... / Hade riktigt kul på Korsmässomarknaden i Härnösand i dag. För en gångs skull var vädret fint när jag stod med mina saker utomhus. Här kommer ett bildspel!I actually built my own table and took it apart afterwards; my mum came up with this super easy and very good idea, to use floorboards! I had some left over after a renovation and bought a couple of cheap trestles. It all fit in my car when I took the table apart.
Jag satte ihop mitt eget bord - min mamma kom på den jättefiffiga idén att använda golvbitar som jag hade över efter en renovering, tillsammans med billiga bockar! När jag tar isär dem går det att få in allt i bilen.


Fun day with lots of nice visitors! Rolig dag med massa trevliga besökare!


  
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig