Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Friday, September 9, 2011

Craft fair tomorrow in Härnösand / Korsmässomarknad i Härnösand i morgon


These are some of the things I'm bringing to a fair tomorrow in my town: my photographs, handmade notebooks and photo jewellery. Keep your fingers crossed the weather will be nice and not humid!
I morgon ska jag vara med på Korsmässomarknaden i Härnösand, i parken bredvid biblioteket. Det här är några av sakerna jag har med mig; mina fotografier, handgjorda anteckningsböcker och fotosmycken med mina bilder. Håll tummarna att vädret blir bra och inte fuktigt!

Korsmässomarknad 2011, Härnösand
kl. 9.30 - 15, invigning kl. 9.

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig