Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Thursday, September 1, 2011

Interviewed by Punctum Saliens / Intervjuad hos Punctum Saliens

Hello, hello! I've had the pleasure of being interviewed at creativity site Punctum Saliens and the interview was published today. Please take a look at the site even if you don't read Swedish! I've been away today and also had my first ever real karate practice this evening, so I thought I'd be lazy and link to a Google translate version of the site - only it was so much worse than I could ever imagine! For instance, it changes my first name (Maria-Thérèse, like one name) to Mrs! I'm no Mrs and even if I were, I'd want to keep my own name, thanks very much! Heh. My mum just called me Karate-Thérèse, though, because of my new hobby so that might be an option if I had to change my name.

Click to read interview in Swedish or via, um, crappy translation service / Klicka för att läsa intervjun; den är på svenska

Hej, hej! Jag har haft nöjet att bli intervjuad på kreativitetssidan Punctum Saliens och intervjun publicerades i dag. Ta en titt på sidan och "gilla" även Punctum Saliens på Facebook! Tänkte vara lat och länka till en automatiserad översättning av sidan åt mina internationella läsare för jag har varit borta och i kväll var det dags för min första riktiga karateträning - men när jag testade Google translate var det galnare än jag kunnat föreställa mig. T.ex. ändras mitt förnamn (Maria-Thérèse, som ett namn) till Mrs! Även om jag vore en fru skulle jag vilja ha kvar mitt eget namn, tack så mycket... Min mamma kallade mig nyss för Karate-Thérèse dock, med tanke på min nya hobby, och det lät i och för sig som ett bra alternativ om jag skulle komma på att byta namn.

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig