Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Sunday, August 21, 2011

A wedding and meeting a blog reader! / Ett bröllop och att träffa en bloggläsare!These are a few photos I took at a wedding yesterday. I'm glad it went well because the rain began to pour down right after the outdoor ceremony - when I started to take the portraits. The bride's father kindly assisted me and held up my umbrella while the bride and groom borrowed my prettiest umbrella and the bridesmaid helped them out. There was also a small porch with a roof that we could use.
Här är några fotografier som jag tog på ett bröllop i går. Jag är glad att det gick så bra för regnet började ösa ner direkt efter utomhusvigseln, då jag skulle ta porträtten! Brudens far assisterade mig otroligt snällt genom att hålla paraply över mig och kameran medan brudparet lånade mitt finaste paraply och fick hjälp av brudtärnan. Det fanns också en liten veranda med tak där vi kunde fota; det här var utanför Rö Folkets hus.
Today I went to a kind of food and music festival, Internationella festen, here in Härnösand and a blog reader came up to me and said "Hi, I'm Cecilia N!" - a very faithful blog reader's signature. She blogs about knitting and had knitted her own sweater and she also spins yarn (though not for this specific sweater). Nice meeting you!
I dag var jag på Internationella festen, en sorts mat- och musikfestival här i Härnösand, och en mycket trogen bloggläsare kom fram till mig och sa "Hej! Jag är Cecilia N!" - en signatur som jag verkligen känner igen. Hon bloggar om stickning och hade stickat sin egen tröja. Hon kan även spinna garn men hade inte gjort det till just den här tröjan. Trevligt att träffas!


Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig