Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Thursday, July 14, 2011

Paris part 2: Paris Opéra, Paris night

/ / uppdatering november 2017: jag följde inte med till lägenheten; jag är inte en av de som berättar i DN.


Today I went to the beautiful Paris Opéra... This is the outside balcony and then the view...
I dag var jag till den tjusiga operan i Paris... Detta är balkongen och utsikten...


Inside the opera / inne i operan


Chagall! ♥♥♥


I kept thinking of Phantom of the Opera, which was the first musical I ever saw when I was little, and wanted to see if there really were lots of floors underground!
Jag tänkte på Phantom of the Opera, den första musikal jag såg, när jag var liten, och önskade att jag kunde få se om det verkligen fanns massa våningar under marken!Tonight I went out for drinks with a Swedish - French artist and director, who happened to be at his Paris apartment, at a very cosy bar filled with books and artistic people! We chatted with a French filmmaker who is going to Östersund, Sweden tomorrow (close to where I come from!)
I natt var jag på en mycket mysig bar fylld med böcker och konstnärliga personer och drack vin tillsammans med Jean Claude Arnault, en svensk - fransk konstnär och regissör m.m. som råkade vara i sin parisiska lägenhet! Vi pratade lite med en fransk filmare som ska åka till Östersund i morgon!


Bon nuit!


Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig