Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Friday, July 1, 2011

I've been style blogged! And... the winners are... / Jag har blivit stilbloggad! Och... vinnarna är...

Today on TrustYourStyle.com - eeeek! That's me! Never in a million years did I think I would be style blogged until designer Mary Jo Matsumoto asked me. I'm in good company with stylish bloggers, with Nina Garcia from Marie Claire magazine and photographer Nigel Barker known from America's next top model...
I dag på www.TrustYourStyle.com! Det är ju jag! Hade då aldrig trott att jag skulle bli stilbloggad förrän designern Mary Jo Matsumoto frågade. Jag är i gott sällskap med stilfulla bloggare, med Nina Garcia från Marie Claire och fotografen Nigel Barker känd bl.a. från Topmodel... Svensk översättning av intervjun, klicka här!
Also, my neighbour helped me draw the winners in the Mad Tea Party contest! Congratulations DogsMom and Sarah! DogsMom; you will win the print of your choice from my shop and Sarah wins the notebook I made! My neighbour also gave me freshly baked, warm bread... Mmmm...
Och så har min granne hjälpt mig dra vinnarna i tékalastävlingen! Grattis till DogsMom och Sarah! DogsMom vinner sin favoritbild ur min butik och Sarah vinner anteckningsboken jag gjort! Fick också nybakat, varmt bröd av min granne.... Mmmm.....
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig