Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Friday, May 27, 2011

Turkish tiaras / Turkiska tiaror

Hello, hello! I just got these hair thingies which my mum bought for me in Turkey! The butterfly is really sparkly and I think I'm just going to wear all three of them together like this :-D When I'd just taken these rather bad photos I realised I've forgotten to brush my hair today. There you go. However - if you're having a bad hair day, a tiara or three is exactly what you need.
Hej, hej! Fick precis dessa fina hårting som mamma köpt till mig i Turkiet! Fjärilen är väldigt glittrig, tog inga vidare bilder på mig själv. Jag tror att jag kommer att ha alla på en gång så här! När jag precis fotat klart kom jag på att jag glömt att borsta håret i dag men så kan det gå. Och har man en dålig hårdag är det alltid bra med en tiara eller tre!

create an avatar


Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig