Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Thursday, May 19, 2011

In which she gets a new camera and a job as a VAMPIRE STYLIST / I vilket hon får en ny kamera och extrajobb som VAMPYRSTYLIST

Yes, I am about to become a vampire stylist, but first things first.
My camera was sent off to be repaired a couple of weeks ago and I have been waiting very eagerly to get it back. I didn't get my camera back. They sent me a brand new one! For free, since my warranty was valid a little bit longer. Seriously, I am sitting here with a new camera body which I got for free. In spite of the fact that my old camera was probably worn out. I don't advertise on my blog but I'll just say that I bought this camera at Expert in Härnösand.
Jajamen, jag ska bli vampyrstylist. Mer om det längre ned.
Skickade min kamera på reparation för ett par veckor sedan. Jag har väntat väldigt intensivt på att få tillbaka den. Jag fick inte tillbaka den. Jag fick en helt ny kamera! Gratis, eftersom min garanti räckte ett litet tag till. Allvarligt talat, här sitter jag med ett helt nytt kamerahus. Trots att jag förmodligen nött ut min gamla kamera totalt. Jag gör inte reklam på min blogg men nu tänker jag i alla fall säga att jag köpte kameran på Expert i Härnösand.


Wait... What was the other thing I wanted to tell you? Oh yes - I will be in that vampire movie, not sure about parts or anything yet but I will be in the movie and today I was asked if I could do the coolest thing ever - be a vampire stylist and pick out clothes and stuff for the movie! Well, yes! Awesome extra summer job. I have already pictured tons of outfits in my head and will start to sketch soon. It's a vampire musical movie loosely based on Buffy the Vampire Slayer (which I happen to really like) and it will be filmed in my town! Will write more info later. Yours truly, future vampire and vampire stylist with a new camera in her hands.
Vänta nu... Var det inte något mer jag ville? Jooo - jag kommer att vara med i den där vampyrfilmen som jag skrev om. Vet inte mycket om roller än men jag kommer i alla fall att vara med, och i dag fick jag frågan om jag kunde jobba med coolaste saken någonsin - med att vara vampyrstylist och välja kläder och sådant till filmen! Alltså... jaa! Vilket fenomenalt extrajobb. Har redan en massa bilder i huvudet och kommer att börja skissa på kläder och stilar snart. Det är alltså en vampyrmusikalfilm, löst baserad på Buffy Vampyrdödaren (jag gillade verkligen serien) och den kommer att filmas i Härnösand! Kommer att skriva mer information senare. Hälsningar från en vampyr, tillika vampyrstylist med ny kamera i knäet.

Share:

7 comments

The Gossamer Tearoom said...

Wow! That's extra-fun for you!!!!!

And I guess it must mean something that you now have another brand-new camera, hmmmm? Even with everything else you are working on, I think your photography is saying "Don't neglect me!", huh??

Hugs to you for your new (an old) projects!

Betty

Tommy said...

Inte för att du behöver tips om vampyrer, eller kläder, men du får ett ändå:

Bellatrix Lestrange.

T.

Snap said...

YeeHaw ... looks like the stars are aligned for exciting times for you!

Andrea said...

So Cool!
Both!
xo

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Ska kolla upp Lestrange :)
Känner igen namnet men är rädd för blod och brukar inte se vampyrfilmer / läsa vampyrböcker!

Anonymous said...

What a wonderfully unusual summer job... will suit your creative talents very much!

Skatan said...

Nuuu ... läste jag ordentligt ... och förstod att du inte "bara" skulle vara vampyrstylist utan också vara med i den här musikalen och sjunga ...

Du är då helt "outstanding". Kram från ett beundrande "fan"

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig