Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Tuesday, March 29, 2011

For my mum / Till min mamma

because she thinks I blog too many semlas! She is, among other things, a health advisor. Oops! Here's the thing, though - I may eat a lot of chocolate and cakes, but at least I eat really healthy food... So... This is today's vegetable soup! Yay! Not as photogenic as pastry though :-S
för hon tycker jag bloggar för många semlor! Min mamma är, bland mycket annat, en hälsorådgivare. Hoppsan! Men så här är det - jag må äta en hel del choklad och kakor, men maten jag äter är åtminstone väldigt nyttig... Så... Här är dagens grönsakssoppa! Jippi! Inte lika fin att fotografera som en semla, men ändå :-S

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig