Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Tuesday, February 1, 2011

I'm gonna be on the radio! / Jag ska vara med i radio!

A short post just to brag - and to tell you about a freaky coincidence! A radio reporter just called and asked if I wanted to be on a new segment of her show and I said yes. It will be taped on Friday and aired sometime later. Anyway - strange thing - I listened to her radio show this morning, chatted with my mum about one of the guests and thought to myself: I want to be on the radio too! I should be on the radio.

And then that very radio person calls me a few hours later. Strange stuff. Next, I'm going to wish for a million to land magically in my lap.

Ett litet inlägg bara för att skryta och för att berätta om ett underligt sammanträffande! En radiopratare ringde nyss och frågade om jag vill vara med i ett nytt inslag i hennes program och jag svarade ja. Det kommer att spelas in på fredag och sändas senare. Konstig sak: jag lyssnade på hennes program i förmiddags, chattade med min mamma om en av gästerna och tänkte för mig själv att jag vill också vara med i radio! Jag borde vara i radio.

Och så ringer just den programledaren några timmar senare. Märkligt värre. Nu ska jag önska att en miljon eller två magiskt landar i knäet på mig!
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig