Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Saturday, September 4, 2010

13.30 13.30 13.30 13.30

The debate is at half past one, not 12.45 as stated yesterday. I've put on my politically neutral referee clothes (shiny pink skirt etc) and am ready to divide time equally between two parties. See you later for my party; today is my blogiversary! Yay!
Debatten är klockan halv två, inte 12.45 som jag skrev - och trodde - igår. Jag har tagit på mig mina politiskt neutrala domarkläder (blank rosa kjol m.m.) och är redo att rättvist fördela tiden mellan två partier. Ses senare idag här på mitt bloggkalas! Jippi!
via http://www.icanhascheezburger.com/
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig