Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Wednesday, August 18, 2010

www.afiori.com - new start page / ny startsida

www.afiori.com now leads directly to my blog - the links to my shop should be easy to see anyway - and you should also see my little paintbrush favicon up in the address field. If you came via your blog reader, please click www.afiori.com and see if you still end up here? Works? My old start page looked like this and was very pretty but I think it's better to see my blog straight away.

www.afiori.com går nu direkt in i min blogg. Länkarna till min butik är förhoppningsvis ändå lätta att se och ni bör också kunna se en liten pensel, min favicon, uppe i adressfältet. Om du kom hit via en bloggläsare, snälla klicka på www.afiori.com och kontrollera att du ändå kommer in i bloggen? Funkar? Min gamla startsida såg ju ut så här och var väldigt fin men jag tycker det är bättre att se min blogg direkt.


Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig