Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Thursday, June 24, 2010

I'm on the top 50 blog list! / Jag är med på bloggarnas topp 50-lista!

I know, bragging again, but I recently noticed afiori was number 46 on the top 50 Swedish blog list (category: writing and literature) and tonight I'm #41 out of 4166 blogs! Out of all blogs, afiori is currently #1029 out of
88 569 blogs (i.e. ahead of 87 540 blogs) and in the photography category 159 out of 8900. I'm happy to be so high on the list since I just do whatever I please - without trying to please - and people come here to read about it and look at what I do. I wish there were a category for most widely read Swedish blog or something as well since you, dear readers, live in about 65 different countries! Anyway - yay!


Jag vet, nu skryter jag igen, men jag lade nyligen märke till att afiori var nummer 46 på Bloggportalens 50-lista över svenska bloggar (kategori: Litteratur och skrivande) och i kväll är jag nummer 41 av 4166 bloggar! Räknar man med alla bloggar ligger afiori på 1029:e plats av 88 569 (alltså före 87 540 bloggar) och i kategorin Foto är min blogg nummer 159 av 8900. Jag är verkligen glad över att ligga så högt på listorna eftersom jag bara gör det jag känner för här, utan att försöka behaga någon, men folk kommer och läser det jag skriver och tittar på det jag gör. Jag önskar att det fanns en kategori för mest internationellt lästa blogg el.dyl. också eftersom ni, kära bloggläsare, bor i runt 65 olika länder!


(click to zoom)

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig