Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Sunday, January 17, 2010

Happy birthday Majn! / Grattis på födelsedagen Majn!

Today is my aunt's birthday! That's right, another birthday party! I'm at my mum's house and she has this huge table set up and this is what she has made for me! It's made from veggie sausages, crème fraiche, beetroot, onions, seaweed caviar etc. She's a vegetarian too but she ordered food for everyone else and I said I prefer what she makes :)


Idag fyller min moster år! Just det, födelsedagskalas igen! Jag är hemma hos mamma och hon har dukat upp ett jättestort bord och det här har hon gjort till mig! Det är vegetarisk korv, crème fraiche, rödbetor, lök, tångkaviar m.m. Hon är också vegetarian men har beställt maten och jag sa att jag hellre äter det hon lagar :)


I am now eagerly waiting for the guests and the birthday girl to arrive... Happy birthday Majn!! ♥ ♥ ♥
Jag väntar nu intensivt på att gästerna och födelsedagsbarnet ska komma... Grattis på födelsedagen Majn!! ♥ ♥ ♥

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig