Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Thursday, January 7, 2010

The day my hair froze / Dagen då mitt hår blev is

Frozen hair, frosty icicle eyelashes. -25 here, -36 last night where my mum lives. In Fahrenheit, that would be -13 and -33. I'm glad I have somewhere to live. At least we are on the right side of winter now; spring feels closer and I've had coffee with a poet. I'm off to warm my hands.
Fryst hår, istappar till ögonfransar. -25 här idag, -36 natten till idag där mamma bor. Jag är glad att jag har någonstans att bo. Vi är åtminstone på rätt sida av vintern nu, våren kommer närmre och jag har fikat med en poet. Nu ska jag gå och värma händerna.

Share:

6 comments

A Beautiful Party said...

this reminds me of one of my favorite lines in Christmas Vacation: "She'll see it later, her eyes are frozen."
( :

Sara said...

omg :s I wish I could send you some sun to warm you up! Stay safe, please?

LadyFi said...

Yep.. that IS cold! We had frozen hair and fur here too yesterday...

Louisa Erika said...

jag är bloggad - alltså finns jag :P

Elin said...

Mitt hår frös idag också, det är såå kallt.. fast lite mysigt också :D

Debbie said...

Yikes! And I thought we were cold here.

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig