Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Monday, November 23, 2009

Gammlia Julmarknad i Umeå 5-6/12 2009, anteckningsböcker, scrapbooks, julkort / preparing for Gammlia Christmas Fair in Umeå, 5-6 December 2009

(Jag ser att många kommer in via Google till den här sidan. Om ni söker information om Gammlia julmarknad 2010, 4-5 december, klicka här: http://blog.afiori.com/2010/11/gammlia-julmarknad-christmas-fair-umea.html så ser ni en del av vad jag kommer att ha med mig i år. Här nedanför finns en del av mina saker från 2009.)


I'm preparing for the Christmas fair next weekend in Umeå...
Jag håller på att förbereda mig för julmarknaden i Umeå nästa helg...


Making notebooks, mixed paper journals, unique scrapbooks and photo albums with my collages and photographs on the covers...
Tillverkar anteckningsböcker med blandade blad, unika scrapbooks och fotoalbum med mina collage och fotografier på omslagen...
I am also going to bring cards; I'm experimenting with sizes and different kinds of paper. Will bring my "usual" cards which are printed on matte photo paper but I'm also making these new, smaller cards on watercolour paper and I'm liking them a lot! They are little cards you can send in an envelope or attach to a gift.
Jag kommer också att ha med mig kort; håller på att experimentera med olika storlekar och olika sorters papper. Kommer att ha med mina "vanliga" kort som är tryckta på matt fotopapper men jag håller också på att göra en sorts nya små kort på akvarellpapper och jag gillar dem! Det är små kort som man kan skicka i kuvert eller sätta fast på en present.

My illustrations from Koutchicoo will also make an appearance :)
Mina illustrationer från Koutchicoo kommer också att medverka :)


I'm also going to show (and sell) my art photographs. Still thinking about whether or not to have a theme. Dreamscapes, maybe.
Jag kommer även att visa mina konstfotografier (och ha dem till försäljning). Funderar fortfarande på om jag ska ha ett tema. Drömlandskap, kanske.


My newly released poetry book (still not available in English - gah! It will be, though), Det som finns, will also join me...
Kommer också att ha med mig min nyutkomna illustrerade diktbok Det som finns.


Another notebook...
En till anteckningsbok...


31 notebooks / scrapbooks done and a lot more to go! It's the first time afiori participates in a really big event like this (20 000 - 30 000 visitors) so I'm very excited. I think my books would make really good Christmas gifts. Tell everyone you know to come to Umeå! :) It's a nice city and my sister lives there. Yay!
31 anteckningsböcker / scrapbooks klara och många fler på gång! Det är första gången afiori medverkar vid ett så stort evenemang (20 000 - 30 000 besökare) så det är riktigt spännande! Jag tycker att mina böcker är fina och bra julklappar. Säg till alla du känner att komma till Umeå! :) Det är en trevlig stad och min syster bor där. Jippi! Jag kommer förresten att stå inomhus i muséet eftersom alla mina saker är av papper. Titta gärna in i min butik så länge.
Plan to visit the fair? Check back here on Monday for a special offer
Update: go to main site of blog if you came via google and scroll down for special offer!
Ska du besöka julmarknaden på Gammlia? Titta in här igen på måndag för ett specialerbjudande!Uppdaterat: gå till bloggens huvudsida om du kom via google och scrolla ned för specialerbjudandet!

Lantligt vitt ljust scrapbooks shabby chic marknader Umeå julmarknader i Umeå GamliaGammlia Västerbotten handbundna böcker julklappar
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
GAMMLIA JULMARKNAD / Christmas fair
Västerbottens museum, Umeå
5-6 december kl. 11-16
Jag kommer att stå INNE i muséet
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Dark photos since I have no natural light :-(
Mörka bilder eftersom jag inte har dagsljus :-(main page of blog
(scroll down to see more of the books I made for the Christmas fair in Umeå)
till bloggens huvudsida
(scrolla ned för att se fler av mina böcker och konstfotografier som följer med till Umeå)
Västerbottens museum, evenemang Umeå, Gammlia, julmarknad, marknad, julmarknaden, julmarknader, december 2009, scrapbooking, album, journaling, journals, mixed paper books, blank books, notebooks, notebook, anteckningsbok, anteckningsböcker, konstfoto, konstfotograf, art photography, fine art photograph, photographer, Sweden, härnösand, Maria-Thérèse Andersson, Therese Andersson
Share:

8 comments

gunnelsvensson said...

Jag håller med dig, så lite sol vi haft den sista tiden, det är så mörkt och svårt att ta bra bilder. trots det så var det mcyket fint jag fått se här idag. jag har vrit lite dålig bloggläsare sista tiden ska jag erkänna ;-)
Lycka till med marknaden

LadyFi said...

So much lovely stuff! I'm sure you'll sell lots! :-)

Lisbeth Williams said...

Hej, och tack för besök och kommentar på min blogg http://wabisabi-style.blogspot.com. På så sätt hittade jag hit! Underbara saker du gör! Och säljer. Vad har du för erfarenhet av att sälja via etsy.com? Smidigt? Problemfria betalningar?? /L

Sara said...

I am still waiting for your translated book, Miss!!
Good luck!!xx

julochka said...

i'm sure you'll be a BIG success at the market!!!

Sylvie Van Hulle said...

I can see you have been working hard! Wonderful new notebooks you have there.
I am studying about how to teach children, in february I'm starting to give workshops and I'm very excited (and very nervous).
And a lot of expositions next year so I've been too busy with too many things lately and very tired... but happy ;-))
Take care there ;-)
x

Sylvie Van Hulle said...

Anddddd... GOOD LUCK at the Christmas market! I'm sure it will be a success!

ittybittyandpretty said...

you are so busy you make MY head spin @_@
good luck, i am sure you will do well
xx rosey

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig