Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Thursday, July 23, 2009

Water lilies, Stockholm, fika, work / Näckrosor, Stockholm, fika, jobba

fika

fika

I'm busy, busy and on the move. The past few days I've visited Helgum, gone butterfly watching and had lovely fika in my aunt's garden, been to Stockholm and elsewhere and visited the artists and children on the island of Kattrompa in Graninge (remember, I met them at the exhibition). They rowed out to get me :-) I was told wonderful tales about Snuffe the hamster and I saw where the beavers live.Jag har bråttom, bråttom och reser omkring. De senaste dagarna har jag besökt Helgum, spanat på fjärilar i min mosters trädgård och fått fint fika, varit till Stockholm och annorstädes och besökt konstnärerna med barn på Kattrompa i Graninge (träffade dem på utställningen). De rodde och hämtade mig :-) Jag fick höra fantastiska historier om hamstern Snuffe och se var bävrarna bor.In short, I'm having an idyllic and hectic summer. I korthet har jag en idyllisk och hektisk sommar.

I've added four new books to the shop by the way. Jag har förresten lagt till fyra nya böcker i butiken.
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig