Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Monday, July 13, 2009

Time for some changes / Dags för lite förändring

I'm making some changes around here. You'll find my... interesting looking handwriting in the sidebar, at least for now. There are more categories as well.

I'm off to find a purple thistle. It irks me to no end that I took what would have been a really great photograph a couple of days ago and it's not sharp because it was extremely windy. I don't have Photoshop and am not sure I would be able to fix it anyway so here I go, off to find the thistle again!
Jag håller på att göra lite förändringar här. Tills vidare syns min... intressanta handstil där till höger i bloggen och så finns det fler kategorier.
Jag ska iväg och leta rätt på en lila tistel. Det irriterar mig oerhört att jag tog en bild som skulle ha varit jättebra om den bara blivit skarp - det var väldigt hårda vindar så det gick inte. Jag har inte Photoshop och vet inte om det skulle hjälpa mot rörelseoskärpa så nu sticker jag och letar efter tisteln.
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig