Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Tuesday, February 17, 2009

Mixed paper journals / Anteckningsböcker med blandade blad

My very first sale was one of my mixed paper journals! I just added a few more to my shop, along with collage prints. These notebooks are so much fun to use & to look at and flip through - I only make things I'm really fond of myself, can you tell? :)
In the next few days I will be adding larger and thicker notebooks. These are lightweight and international shipping is super cheap.
Thank you for all your sweet comments!

Min första kund köpte en av mina anteckningsböcker med blandade blad! Jag har nyss lagt till fler i butiken. Har även lagt upp collage. De här anteckningsböckerna är så roliga att använda och titta på och bläddra igenom - jag gör bara saker som jag verkligen gillar själv, kanske märks :)

De närmaste dagarna kommer jag bl.a. att lägga upp större, tjockare anteckningsböcker. De här är lätta och har jättebilligt porto även till andra länder.
Tack för alla fina kommentarer!
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig