Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Friday, October 31, 2008

Hello Halloween!

Artwork by Anna Wendelin, don't you love it?
I can be a bit distracted sometimes. Remember the halloween blog party two weeks ago? I forgot to tell you I own a haunted house! It's true. I went there today and didn't see any ghosts, not that I believe in ghosts anyway, but when I downloaded the photos onto my computer this is what I saw...
[scroll down]


Konst av Anna Wendelin - jättefint, eller hur?
Jag kan vara disträ ibland. På halloweenbloggpartyt för två veckor sedan glömde jag att säga att jag äger ett spökhus! På allvar. Jag gick dit idag och såg inga spöken, tänkte att äh, spöken finns ju inte, men när jag laddade ned bilderna till datorn såg jag detta.

Did you read my spooky house story? Click here in case you've missed it. Läste du min spökhistoria? Klicka här om du missat den.

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig