Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Sunday, September 21, 2008

Art journal / Collage

a Livejournal member called soultraveling says "this is the prettiest chaos I have ever seen. " That made me smile :) /en Livejournal-medlem som heter soultraveling säger att detta är det finaste kaos hon någonsin sett. Jag blev glad :)
Share:

8 comments

Anonymous said...

Fin sida, ja absolut! Kul att hitta en ny (för mig) svenska som tycker om mOlekskine coh collage. hej!

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Ahaa... tackar! Känner igen ditt namn!

Anonymous said...

Jaha! Är du svensk! Wow. Hittade hit via journal-communityt på LJ. Har varit här tidigare men var tydligen tillräckligt ouppmärksam för att missa det. Jag säger som iHanna: Kul med fler svenskar som håller på med skissböcker av den här sorten (jag kallar min för skissbok, det är den enda översättningen av visual journal som jag vet om och tycker är någorlunda ok). Och att du binder böcker också. Tummen upp!

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

jaa! Tack!
En ännu svårare sak: VAD kallar du altered books? Jag säger collageböcker. I brist på annat.

Anonymous said...

Har faktiskt inte tänkt på altered books och vad det skulle översättas till. Collageböcker låter väl så gott som något. Men det är sannerligen svårt att komma på en översättning som känns mitt i prick.

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

ja verkligen. Och det är inte enda saken som är svår. Om / när jag kommer att ha en kurs sedan tänker jag i alla fall inte säga allt på svengelska... detta kräver eftertanke...

Just Me said...

You're so talented!

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

gosh, thank you!

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig