Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Wednesday, August 2, 2023

Uppdrag för Tidningen Ångermanland

Denna sommar skriver och fotograferar jag - så klart. Har skrivit klart en ny roman och jobbar just nu med ett bröllop som jag fotograferade på Skuleberget; väldigt fint läge för bröllop! Jag har också nyligen gjort klart ett reportage om katter i Prag, där jag var på fotografkonferens och uppdrag i maj, men det publiceras i höst. Några familjefotograferingar blir det också medan det fortfarande är sommar. 

Förutom detta har jag just nu några uppdrag för Kulturen i Tidningen Ångermanland, både som skribent och fotograf. Så roligt att jobba med reportage igen och särskilt med ämnen som intresserar mig. Konst, kultur i allmänhet och personporträtt är verkligen något av det jag helst ägnar mig åt. 

Först ut var ett reportage om Skogsnäs 30-årsjubileum (öppnas i nytt fönster). Här är några av bilderna. 
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig