Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Friday, August 16, 2019

Bilder i sommarnumret av tidningen Yippie

Nu har jag precis levererat bilder och två reportagetexter till nästa nummer av Yippie Härnösand, som kommer ut på onsdag. Eftersom sommaren har varit en virvelvind av bröllopsfotograferingar la jag aldrig ut något av mitt material som är med i sommarnumret, ett dubbelnummer som fortfarande finns på caféer, mataffärer och i alla hushåll i Härnösand. Här kommer mina favoriter!


Detta porträtt på designern Anton Hörnfeldt och hans hund Elsa kom tyvärr inte med i tidningen, men det är den bild jag gillar bäst av dem jag tog på honom.


Håkan Lönnefors som var på gång att starta fotboll fitness, en ny träningsform i Härnösand. Hade tänkt ta snygga actionbilder, men det började spöregna och blev för kort om tid.


Fotade även en som gillar att paddla kajakAnnika Grenje intervjuade jag bland annat om crêpes och resor


och så skickades jag till Ramsås, en by någon mil från Härnösand, för att göra reportage om den här familjen som renoverar ett stort gammalt hus själv, med hjälp av släktingar.


Fotade också vimmelbilder, bland annat på en dansfest. Hela tidningen går att läsa här (öppnas i nytt fönster).


Fotograf Maria-Thérèse Sommar, fotograf Härnösand, fotograf Sundsvall, Kramfors, Sollefteå, Övik, Örnsköldsvik, tidningar, frilansjournalist, frilansfotograf, Höga Kusten
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig