Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Sunday, December 30, 2018

Vad jag gjorde i december


December har gått i boksignerandets tecken. Stort tack till alla (många!) som kommit och köpt min bok, peppat, varit trevliga och berättat roliga grejer! Första bokhandeln som tog in pappersversionen av Pärleporten blev Akademibokhandeln Vängåvan i Sundsvall. Andra blev Öbacka Bok i Härnösand.

Eftersom pappersboken är en specialare och print-on-demand än så länge finns den inte i alla bokhandlars system, men vi håller tummarna att den gör det snart och just nu finns den alltså i bokhandlarna som nämns här, plus att jag har ett fåtal exemplar som går att beställa direkt från mig (150 kr + porto 39 kr inom Sverige, Swish 0705729935). Ljudbok och e-bok finns däremot överallt där digitala böcker finns (Storytel, Nextory m.m.) och förlaget är Bonnier Bookery.


Min julgranslika klänning..!Jag har också blivit intervjuad på biblioteket i Härnösand och signerat böcker framför denna tjusiga utsikt


Denna outfit föreställer julgranskula / amaryllis (kunde dock ha puffat upp kulan mer)


Och så har jag hunnit shoppa klänning med min kompis David, eller rättare sagt vara smakråd. Mer hann jag inte med. Gott nytt år!


Foton tagna av Sofia Rustan, Malin Gullman Smith, Sofia Weiss, Milly Lundstedt, Leena Nilsdotter, Olle Lidgren och Kjell-Arne Danemo

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig