Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Tuesday, April 17, 2018

Stockholm

foto: Jan Wallmark
Förra helgen var jag i Stockholm för att vara med på Naturfotodagen. Hann även med att träffa redaktören för min bok Pärleporten, som kommer ut i höst, och gå på akvarellkonstnären Björn Bernströms vernissage. Här kommer några mobilbilder, medan jag sitter och deadlinejobbar! 

Hej pyttelilla, söta kamera!


Utsikt mot ett sedelärande hus från mitt hotellrum


Det var sista dagen för utställningen Couturens hemligheter på Sven-Harrys museum, så jag tog tillfället i akt.
Denna vecka har jag massor av reportage- och fotojobb. Sedan drar det ihop sig till slutarbete av min bok!
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig