Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Tuesday, March 20, 2018

Möte på bokförlaget och en massa konst

I helgen åkte jag till Uppsala för att se Sara-Vide Ericsons utställning "The Marsh Report" på Bror Hjorths Hus. Det var sista dagen i söndags, så jag är jätteglad att jag hann dit, dessutom att jag hann lyssna på hennes presentation och säga hej :) 


Efter en bakelse på Ofvandahls konditori gick färden vidare till Stockholm och en bekväm hotellkväll.


Tidigt på morgonen - 10.30 - var det dags för möte om min roman Pärleporten, som eventuellt kommer redan i augusti! Jag begav mig till det tjusiga huset med guldbokstäverna: Albert Bonnier. Det blev ett jättetrevligt möte med förläggaren på Bonnier Bookery. Inte så mycket att fixa i texten! 


Mitt manus och en presentbok i en av tidernas mest matchande kassar. 
Sedan gick jag på stan, blev lite genomblöt i snöfallet och åkte tunnelbana och buss till min kära vän och favoritkonstnär Astrid Sylwan - två favoritkonstnärer på samma resa alltså! 


Här fick jag gå omkring på konsten - allt som inte var ljusblått! Vi åt jättegod veganmat som hon lagat, klappade katten Moses och drack bubbel. (bilder på mig fotade av Astrid)En storslagen dag i Stockholm. 
Resten av veckan kommer jag att ägna åt jazz, kompisar och saker som att "påminna om liket": Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig