Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Sunday, May 1, 2016

Uppsala


This week I spent a couple of days in Uppsala, and although it was a very cold spring day when I walked around town, I enjoyed it very much and would like to go back. Since I wasn't working and carried very little luggage, I only brought my mobile phone and not my camera, but these are some of my pics.

Den här veckan tillbringade jag ett par dagar i Uppsala, och trots att det var en riktigt kall vårdag när jag gick och såg mig omkring tyckte jag det var jättefint och åker gärna tillbaka. Eftersom jag inte jobbade och bara hade väldigt lätt packning tog jag inte med mig kamera, endast mobil, men här är några av mina bilder.

Uppsala domkyrka och körsbärsblommor

Domkyrka och körsbärsblommor

Norrlands Nation Uppsala

Norrlands Nation

Ofvandahls konditori Uppsala

Ofvandahls Hovkonditori


Museum Gustavianum

Lanterna Magica, from 1743!


magnoliaShare:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig