Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Wednesday, March 23, 2016

I lied in Yippie Magazine / Jag ljög i Tidningen Yippie


When asked about my latest impulse buy, I said a tiara, but... I actually bought two! Pictured above is my fanciest and worn out tiara. Tried to fix it, didn't work. Here's the online version of the magazine.

När jag svarade på frågan om mitt senaste impulsköp sa jag en tiara, men i verkligheten råkade det bli två. Här ovan syns min finaste och mest utslitna, som jag försökte laga men det gick inget vidare, och här är länk till webbversionen av artikeln.

Share:

4 comments

Anonymous said...

Ha ha ... du vågade väl inte berätta att du köpt två. Nyfiken i en strut: när använder du dina tiaror?
Kram
Skatan

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Tack som frågar. Jag har lite olika kategorier av tiaror: vardags, fin vardags / enklare fest, samt fest / högtid. Det här var alltså en festtiara som pajat. Jag går på bal ett par gånger om året, och särskilt på den ena kan det vara läge för tiara. Annars har jag tiara när jag känner för det, t.ex. om frisyren krånglar och jag vill maskera det på ett snyggt sätt eller hålla tillbaka håret, eller om dagen är trist och behöver piffas upp - en tiara är mycket bra i sådana lägen. Ibland har jag också tiaratemafester med kompisar. Denna tiara har jag också haft på en nyårsfest. Alltså: tiaror kan man inte ha för många av! Kan även tipsa om att bokföring och städning blir aningen roligare om man har tiara på sig, och jag rekommenderar då en vardagstiara om det bara är lite trist, eller högtidstiara om man behöver vräka på mer.

Skatan said...

Tack för det utförliga svaret. 😍 Själv äger jag bara två tiaror ... båda svarta... men ganska fina. De kommer sällan till användning eftersom jag inte har så längt hår. Jag köpte dem faktiskt till en fest fadt det inte är ett uns glitter på dem. Kanske ska jag vid tillflke ta en selfie med tiara på så du får se. Kram från Skatan

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Ja, snälla gör det! :D Faktiskt har jag inte en enda svart...

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig