Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Tuesday, March 24, 2015

Time for a wedding? / Din bröllopsfotograf - fotograf Härnösand, Sundsvall, Sollefteå, Örnsköldsvik, Höga kusten....

E-mail me at info@afiori.com if you are interested in hiring me as your photographer

Maila mig på info@afiori.com eller ring 070-5729935 om du vill anlita mig som bröllopsfotograf. Jag utgår från Härnösand men jobbar som fotograf där jag behövs. Jag fotograferar en hel del bröllop, porträttbilder, reklambilder och annat i hela Höga Kustenområdet, i Sollefteå, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå samt även i andra delar av Sverige. Mitt fokus ligger på professionella, snygga bilder med känsla, naturlig skönhet och ett personligt uttryck.

fotograf Härnösand


Maria-Thérèse Sommar, fotograf
HärnösandShare:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig