Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Thursday, September 11, 2014

A jazz club gig / Ett jazzklubbsgig


Today I met with a couple of gentlemen from the jazz club here in Härnösand because they needed someone with social media skills to help them promote their events and Facebook page, to create an Instagram account - and, of course, to add lots of nice photos. SO, I've been hired as their facebooker / social media person. Yay! I went to the jazz club almost every Wednesday last season and really liked it, even though I'm not really a jazz fan in general, but I liked a lot of the music anyway. I asked one of the guys today for some jazz music tips and added them in my Spotify, so I'm planning to learn a bit more.

I dag träffade jag ett par herrar från jazzklubben här i Härnösand, Öbacka Jazz&Blues, eftersom de behövde någon som var bra på sociala medier för att göra reklam för deras evenemang och Facebooksida, som kunde fixa ett Instagramkonto och förstås bidra med en massa bra fotografier. De har nu anlitat mig som fixare när det gäller sociala media, så hurra för det! Jag gick på jazzklubben på Metropol nästan varje onsdag förra säsongen och tyckte det var jättetrevligt, även om jag inte precis är en jazzfantast till vardags, och jag gillade en hel del av musiken. I dag bad jag en av styrelsemedlemmarna att tipsa om lite jazzmusik som jag kunde lägga till på Spotify, så jag tänker lära mig lite mer om det. Titta gärna in på jazzklubbens facebooksida och följ @obackajazz på Instagram! 

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig