Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Tuesday, August 6, 2013

Hello from Rome! / Hej från Rom!


I will be blogging from Italy this week! Arrived in Rome around 9 this evening, successfully managed to upgrade my hotel room from a tiny closet (well, not really, but...) to a huge double room at almost the same price (5 euro more / night) and then went out for a walk and a late dinner. I said hello to Fontana di Trevi and Pantheon and they said hello back. It was 36 degrees C at the airport when I landed and much warmer in the city, but it felt really good, at least to begin with, since I'd been quite cold on the plane. Kind of like taking a warm bath... ;) These are a few simple mobile pics. See you tomorrow! 

Denna vecka bloggar jag från Italien! Jag kom till Rom runt kl 21 i kväll, lyckades uppgradera mitt garderobslilla hotellrum till ett enormt dubbelrum för nästan samma pris (5 euro mer / natt) och så gick jag på en promenad, sa hej till Fontana di Trevi och Pantheon och de sa hej tillbaka, och så åt jag en väldigt sen middag. Det var 36 grader på flygplatsen när jag landade och mycket varmare inne i stan, men det kändes väldigt bra åtminstone till att börja med eftersom jag frusit ganska mycket på planet, ungefär som att ta ett varmt bad när jag klev ut... Här är några enkla mobilbilder. Ses i morgon! 


Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig