Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Saturday, February 4, 2012

I NEVER shoulda said anything / Jag skulle ALDRIG ha sagt något

While part of me realises it might not be my fault, I still kind of think it is since I blogged a couple of days ago about how unusually "warm" this winter has been. It is currently -36.4 ºF where my cousin lives, -29.2 ºF where my mum lives and -5.8 ºF where I am.
Även om jag på ett plan förstår att det kanske inte är mitt fel så tror jag det litegrann ändå eftersom jag bloggade för ett par dagar sedan om hur "varm" den här vintern är. Nu är det -38 hos min kusin, -34 hos mamma och -21 där jag är. 

frozen hair but not frozen eyelashes = not that cold
ishår men inte frysta ögonfransar = inte kallt


Share:

4 comments

mia lööf said...

Hej vilken nice blogg du har! letar efter bloggar att följa änsålänge bara hittat denna och http://kikibencha.se/

några förslag på andra bra?

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

nää, det räcker att läsa min.

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

...och tack! :D

Unknown said...

Ha, yes you have the gloves that match Milla's hat!
Hope you are keeping warm :)

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig