Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Saturday, February 4, 2012

I NEVER shoulda said anything / Jag skulle ALDRIG ha sagt något

While part of me realises it might not be my fault, I still kind of think it is since I blogged a couple of days ago about how unusually "warm" this winter has been. It is currently -36.4 ºF where my cousin lives, -29.2 ºF where my mum lives and -5.8 ºF where I am.
Även om jag på ett plan förstår att det kanske inte är mitt fel så tror jag det litegrann ändå eftersom jag bloggade för ett par dagar sedan om hur "varm" den här vintern är. Nu är det -38 hos min kusin, -34 hos mamma och -21 där jag är. 

frozen hair but not frozen eyelashes = not that cold
ishår men inte frysta ögonfransar = inte kallt


Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig