Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Thursday, January 19, 2012

Today in pink / I dag i rosa


My blog may look a tad chaotic right now since I am changing the layout a lot and am by no means finished yet, so bear with me. However, I finally have a working portfolio site - please have a look!
Det ser lite kaosartat ut i min blogg just nu för jag håller på att ändra layouten mycket och är verkligen inte klar än men ni får stå ut. En bättre sak är att jag äntligen har en vettig portfoliosida - ta en titt på den!Today I went for a walk and delivered the baby photos I took two days ago...
I dag gick jag på en promenad och levererade bebisbilderna jag tog i förrgår...


Then I was once again mistaken for a teenager (I will not reveal exactly how much older I am) which caused me to read a fantasy book for kids this evening. I think it is about space and also that girls need males to help them; even a younger brother will do, when girls sit around blank-brained, adjusting their dresses.
Sedan var det någon som trodde jag var tonåring nu igen (exakt hur mycket äldre jag är tänker jag inte säga) vilket gjorde att jag läser en fantasybok för barn i kväll. Jag tror den handlar om rymden och om att flickor behöver manlig hjälp för att klara sig, även av yngre bröder, medan flickorna tomskallat sitter och rättar till sina klänningar på svengelska.

Then I conducted scientific experiments. Sedan gjorde jag vetenskapliga experiment.

Share:

5 comments

Go Go Girls Tee Shirts said...

Love your photos! Sounds nice the reading of a fantasy book for kids...there are days that we have to look kids to smile!
Regards,

Artsnark said...

nice rosy glow - the top pic is really striking. Portfolio is looking good!

The Gossamer Tearoom said...

Your portfolio is really gorgeous! I love how you have your photographs grouped. Great idea to have it online for easy reference.

I still like to read books from my collection of children's books too. I never get tired of reading the books by Margery Sharp about one of my most favorite secretly feminist book characters, the beautiful but smart mouse, Miss Bianca!

Hugs,

Betty

Tommy said...

Portfolion...väldigt snyggt, och vilka bilder du gjort!

Tulpanerna har jag antingen glömt, eller aldrig sett förut, väldigt bra!

Vetenskapliga experiment låter intressant!

annas paraply said...

Vilken härlig portfolio! Du har massor av fina bilder, jag gillar parisbilderna mycket, mest för att jag nyss kom hem från en resa därifrån. Trevlig lördagskväll till dig!

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig