Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Monday, December 5, 2011

After Umeå / Efter Umeå


Tonight I came back from the Christmas fair. This is probably the last year I'm participating because I hear that starting next year, no one can stand inside the museum and everything I have is made from paper. Also, it's far too expensive, I think, with quite a high fee plus hotel and the trip to get there. Not easy for a small, tax paying company with lovingly handmade items only. However, I met a lot of sweet blog readers and others, especially today; thank you all for dropping by and for really understanding what it is that I do! Should you know of any other venues that would suit my artwork, in Sweden or abroad, please get in touch.

Sent i kväll kom jag hem från Gammlia julmarknad. Det här blir förmodligen sista året jag är med för jag har hört att från och med nästa år får ingen stå inomhus i muséet och allt jag gör är gjort av papper. Dessutom tycker jag det är alldeles för dyrt att vara med, hög avgift plus hotell och resa; jag bor ju 21 mil bort. Inte helt lätt för ett så här litet, skattebetalande företag som enbart säljer kärleksfullt handgjorda saker. Hur som helst träffade jag en massa gulliga bloggläsare och andra, särskilt i dag; tack alla som kom förbi och som verkligen förstår vad det är jag sysslar med! Om ni har tips på andra ställen där min konst och mina handgjorda saker kan passa in, hör gärna av er! Annars, titta in i min butik, se länk uppe till vänster.
A big thank you to my mum who drove me all the way and kept me company, to my sister and Johan for the very lovely dinner and to Johannes for putting my posters all over town!
Stort tack till min mamma som körde mig hela vägen och höll mig sällskap, till lillasyster och Johan för den jättefina middagen och till Johannes som satte upp mina affischer över hela Umeå!


Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig