Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Monday, June 6, 2011

Pink blossoms on a long weekend / Rosa blommande träd och en lång helg


Hello, hello! It's been a while since I updated my shop but I have now added this very recent (as of yesterday) apple blossom photo. Or are they cherry blossoms? Yay! I saw this pink tree yesterday when I was out for a walk and was mesmerized by it. Today I'm off to cover the National day for the newspaper. I'm sooo glad this super long weekend (five days) is almost over! I get really bored even though I can work as much as I usually do.
Hej, hej! Det är ett tag sedan jag uppdaterade min butik men nu har jag lagt dit detta väldigt nya fotografi, från i går, på äppelblommor! Eller är de körsbärsblommor? Såg ett rosa träd i går när jag var ute och promenerade och blev alldeles hypnotiserad. I dag ska jag ut och bevaka nationaldagen åt tidningen. Jag är sååå glad att den här jättelånga helgen snart är slut! Jag blir så uttråkad fast jag egentligen kan jobba lika mycket som vanligt.

Share:

6 comments

Halloj världen! /Inger said...

Jättefin bild. Men är det verkligen äppelblom? De ser så rosa ut. Brukar inte äppelblom vara mer vita?

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Oj... oj... men de är väldigt lika ett träd som jag fotade för ett par dagar sedan (scrolla ned) och då frågade jag vad det var för träd??!

Halloj världen! /Inger said...

Jag är ju ingen expert på äppelblom så kanske är det sådana trots allt?

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Haha, detta måste undersökas... Det finns i alla fall väldigt rosa äppelblommor, har sökt på Flickr och google nu fast jag egentligen måste kila :D "pink apple blossoms"

Cecilia N said...

Undrar om det inte är nån sorts prydnadsträd? Att det blir nån sorts små "låtsasäpplen" på det till hösten, stora som bigarråer ungefär.

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com said...

Kanske! Alltså jag satsar verkligen på någon sorts äppelträd. Få se om jag kan få tag på någon expert i morgon!

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig