Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Monday, June 6, 2011

Pink blossoms on a long weekend / Rosa blommande träd och en lång helg


Hello, hello! It's been a while since I updated my shop but I have now added this very recent (as of yesterday) apple blossom photo. Or are they cherry blossoms? Yay! I saw this pink tree yesterday when I was out for a walk and was mesmerized by it. Today I'm off to cover the National day for the newspaper. I'm sooo glad this super long weekend (five days) is almost over! I get really bored even though I can work as much as I usually do.
Hej, hej! Det är ett tag sedan jag uppdaterade min butik men nu har jag lagt dit detta väldigt nya fotografi, från i går, på äppelblommor! Eller är de körsbärsblommor? Såg ett rosa träd i går när jag var ute och promenerade och blev alldeles hypnotiserad. I dag ska jag ut och bevaka nationaldagen åt tidningen. Jag är sååå glad att den här jättelånga helgen snart är slut! Jag blir så uttråkad fast jag egentligen kan jobba lika mycket som vanligt.

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig