Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Monday, May 23, 2011

So it is finally the 23rd / Det är äntligen den 23:e

Today I went to a really great concert (classical music) and wrote about it for the newspaper. One piano piece that was played is among the best things I have ever heard, as in ever, so I tried to describe it the best way I could in my article and hopefully I won't feel like hiding in the morning.

ANYWAY - it is past midnight and the 23rd, and Lady Gaga's new album is finally released today. I have waited for a really long time... I am sick of listening to music on the computer so I pre-ordered an actual cd (remember those?) and mended my stereo. I really think she has an amazing voice and I can't believe I didn't know who she was two years ago when she performed in Östersund, a couple of hours away. Listen to this; scroll down -

I dag var jag på en jättefin konsert (klassisk musik) och skrev om den till tidningen. Ett pianostycke som spelades är bland det bästa jag hört någonsin, dvs av allt jag hört, så jag försökte att beskriva det så gott jag kunde i artikeln och förhoppningsvis känner jag inte att jag måste gömma mig i morgon bitti.

HUR som helst - nu är det efter midnatt och den 23:e maj, det är då Lady Gagas nya album kommer ut och jag har väntat länge... Jag är otroligt less på att lyssna på musik via datorn och har förhandsbeställt en riktig, gammaldags cd (någon som kommer ihåg dem?) och lagat stereon. Tycker verkligen hon har en fantastisk röst och jag blir galen på att jag inte visste vem hon var när hon uppträdde på Storsjöyran i Östersund för ett par år sedan för då hade jag så klart åkt dit. Lyssna:If I do feel like hiding when the morning newspaper has arrived, I will do it Gaga style
Om jag känner för att gömma mig när morgontidningen ramlar ned kommer jag att göra som Gaga
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig