Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Thursday, April 30, 2009

Travel journals and more / Resedagböcker med mera

I have just added the finished travel journals in my Etsy shop! There are also new notebooks with collages you haven't seen yet. I sort of want to keep them all so grab one fast before I change my mind ;-) Actually I made one for myself as well. A good thing about notebooks is that you always need another one!

If the book you want has already been sold, just get in touch and I can make a similar one (no two are exactly alike) during next week, or simply check back in my shop.


Jag har nyss lagt till de nya anteckningsböckerna i butiken! Finns även anteckningsböcker med collage som ni inte har sett än. Jag vill nästan behålla alla själv så handla snabbt innan jag ändrar mig... ;-) Ärligt talat gjorde jag till mig själv också den här gången. En bra sak med anteckningsböcker är att man alltid behöver nya!
Bor du i Sverige - beställ gärna via mail till info@afiori.com. Det går att köpa via Etsy men inte att betala med svenska kronor. Jag jobbar på att hitta en bättre lösning.

Om boken du vill ha redan är såld, hör av dig så kan jag göra en liknande (varje bok är unik) under nästa vecka, eller titta in i butiken då igen.

´

Today the wonderfully witty LadyFi writes about me on her blog! Thank you, LadyFi!

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig