Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Wednesday, April 29, 2009

I like this / Det här gillar jag

I like walking into my studio and seeing things I was making the night before. New spiral bound journals (travel theme and others) are on their way; have a look in my shop! I made new business cards and little holders for them and I just really, really like paper and colours! Jag tycker om att gå in i arbetsrummet och se saker jag gjorde natten innan. Nya spiralbundna anteckningsböcker (resedagböcker m.fl.) är på gång; titta in i min butik! Jag gjorde nya visitkort och små fodral till dem och jag gillar verkligen, verkligen papper och färg!

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig