Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare. Ej körkortsfoto!

Monday, February 16, 2009

Grand Opening TONIGHT! / Premiär I NATT!

I'm opening up my Etsy shop and changing www.afiori.com tonight, shortly after midnight! That is only 3 hours from now. When you return, please be sure to enter through www.afiori.com ! I'd like to officially thank my dear sister for discussing technical aspects with me and also a big thank you to wonderful Charlotte Ämting who designed my logo and helped with a flash... thing which you'll see at afiori.com! She also helped calm my nerves when I started to name all files as four-letter words. Thank you.
See you at midnight. / Maria-Thérèse

I natt, kort efter midnatt, öppnar jag butik på Etsy och lägger ut en ny, ändrad www.afiori.com! Om bara tre timmar! När ni kommer tillbaka, gå in via www.afiori.com! Jag vill officiellt tacka min kära syster som diskuterat tekniska saker med mig. Ett stort tack också till den fantastiska Charlotte Ämting som designat min logo och hjälpt till med flash... saken som kommer att synas på afiori.com! Hon hjälpte också till att lugna mina nerver när jag började namnge alla filer med fula ord. Tack.
Ses vid midnatt. / Maria-Thérèse

Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig