Maria-Thérèse Sommar, fotograf, frilansskribent och författare.
Ej körkortsfoto! Ej fotostudio.
No ID / passport photos. No studio.

Monday, November 10, 2008

Baby coffee and books / Bebisfika och böcker

Baby, tax papers, poetry and lussekatt. / Baby, skattepapper, dikt och lussekatt.

Today I had coffee (or rather fika) with my friend Fae, her fairy baby Lentil and Webfairy, Fae's mother. It's almost 4.30 p.m., I should get to work. Can't decide whether to write a book, edit a book, read a book or bind a book. If you visit me tomorrow you'll probably find a painting on afiori. What are you up to today? / Idag har jag fikat med min vän Älva, hennes fébaby Linfrö och Älvas mamma Webfén. Nu är klockan nästan halv fem, måste börja jobba. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska skriva en bok, redigera en bok, läsa en bok eller binda en bok. Om du hälsar på mig på afiori i morgon finns det antagligen en målning här. Vad gör du själv idag då?
/ Maria-Thérèse
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig