Maria-Thérèse Sommar, fotograf, författare och frilansskribent. Ej körkortsfoto!

Tuesday, April 5, 2022

Bröllopsfotografering 2022

Sommaren är i stort sett fullbokad, men jag har ett par lördagar kvar för bröllopsfotografering: 11 juni och 2 juli. Lediga tider finns sedan i höst och vinter. Vänta inte med att boka höst, vinter och sommaren 2023! 

Jag jobbar som fotograf med utgångspunkt i Härnösand men fotograferar bröllop och reportage på många orter, främst i Västernorrland och Höga kusten. Sundsvall, Sollefteå, Kramfors, Örnsköldsvik, Nordingrå med omnejd är inom nära räckhåll men jag har även fotograferat i Stockholm, Umeå m.m. Nu när pandemin börjar lätta något kan min radie öka igen och jag tar även uppdrag utomlands. (I november fotograferade jag två reportage i Rom.) 

Fotograf Maria-Thérèse Sommar
Fotograf Härnösand Sundsvall Höga kusten

Fotograf Härnösand, Sundsvall, Högausten, Sollefteå, fotograf Maria-Thérèse Sommar, bröllopsfoto, bröllopsfotografering
Share:
© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig