Maria-Thérèse Sommar, fotograf och frilansjournalist i Härnösand och Höga Kusten

Sunday, September 21, 2008

Art journal / Collage

a Livejournal member called soultraveling says "this is the prettiest chaos I have ever seen. " That made me smile :) /en Livejournal-medlem som heter soultraveling säger att detta är det finaste kaos hon någonsin sett. Jag blev glad :)
Share:

8 comments

iHanna said...

Fin sida, ja absolut! Kul att hitta en ny (för mig) svenska som tycker om mOlekskine coh collage. hej!

afiori said...

Ahaa... tackar! Känner igen ditt namn!

Camilla said...

Jaha! Är du svensk! Wow. Hittade hit via journal-communityt på LJ. Har varit här tidigare men var tydligen tillräckligt ouppmärksam för att missa det. Jag säger som iHanna: Kul med fler svenskar som håller på med skissböcker av den här sorten (jag kallar min för skissbok, det är den enda översättningen av visual journal som jag vet om och tycker är någorlunda ok). Och att du binder böcker också. Tummen upp!

afiori said...

jaa! Tack!
En ännu svårare sak: VAD kallar du altered books? Jag säger collageböcker. I brist på annat.

Camilla said...

Har faktiskt inte tänkt på altered books och vad det skulle översättas till. Collageböcker låter väl så gott som något. Men det är sannerligen svårt att komma på en översättning som känns mitt i prick.

afiori said...

ja verkligen. Och det är inte enda saken som är svår. Om / när jag kommer att ha en kurs sedan tänker jag i alla fall inte säga allt på svengelska... detta kräver eftertanke...

tan!a said...

You're so talented!

afiori said...

gosh, thank you!

© Copyright © Maria-Thérèse Sommar unless otherwise noted.
Blogger Template by pipdig